Κατά την παραλαβή του πακέτου σας, οφείλετε να ελέγξετε ότι όλα τα προϊόντα αντιστοιχούν στην παραγγελία σας. Σε περίπτωση λάθους ποσότητας ή ελαττωματικού προϊόντος, οφείλετε να μας ενημερώσετε μέσω τηλεφώνου στο 6947 450710 ή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα αλλαγής, την ίδια ή το αργότερο μέχρι την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παραλαβή της παραγγελίας σας. Οποιαδήποτε αίτηση διατυπωθεί εκτός αυτής της προθεσμίας δε θα μπορεί να γίνει δεκτή, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε αλλαγή προϊόντος.
Επιστροφή/αλλαγή προϊόντων

  • Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε και να αλλάξετε ένα προϊόν, έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε την αλλαγή εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραλαβής.
  • Αν επιθυμείτε να αλλάξετε ένα προιόν που έχετε αγοράσει από τα είδη προσφοράς οι αλλαγές γίνονται δεκτές αποκλειστικά με είδη σε προσφορά. Σε περιόδους εκπτώσεων, οι αλλαγές πραγματοποιούνται μόνο με είδη σε έκπτωση, στην τρέχουσα τιμή τους.
  • Επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται δεκτή.
  • Tα μεταφορικά έξοδα της αλλαγής είναι 5,00 ευρώ.

Διαδικασία επιστροφών/αλλαγών
  • Αλλαγή με άλλο προιόν, στέλνετε το προιόν που θέλετε να αλλάξετε με την ίδια υπηρεσία courier και (δική σας χρέωση 3,00 ευρώ) στα γραφεία της εταιρείας μας. ΤΣΑΛΠΑΡΑ ΣΟΦΙΑ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ ΑΡΤΕΜΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ, ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΓΡΑ 21, Τ.Κ. 56430 Θεσσαλονίκη. Σε περίπτωση αλλαγής, πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας εντός 2 ημερών στα τηλέφωνα 6947 450710 ή 6946 388209 για σχετική ενημέρωση. Αφού παραλάβουμε την επιστροφή σας, σας στέλνουμε το προϊόν της αλλαγής.
  • Επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται δεκτή.

Σχετικά με τις επιστροφές/αλλαγές
Για να γίνει δεκτή η επιστροφή το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και να μην λείπει τίποτα από την αρχική του συσκευασία (καρτελάκια, ετικέτες κτλ).
Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του, ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής και αλλαγής του.

To Top